15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.gidisacademy.nl 256 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Module 7. Reinigen​

Reinigen en herstellen.

We hebben de afgelopen weken gewerkt naar een ijzersterke basis met alle belangrijke voedingsstoffen, zodat ons lichaam weer optimaal kan werken! Zoals je vorige week al hebt gelezen zijn we prima in staat onszelf te reinigen en te herstellen, en nu we stapje voor stapje ons voedingspatroon veranderen gaat dat steeds makkelijker. Vandaag leg ik precies uit hoe je het je het lichaam dagelijks kunt detoxen in module 7. En daar hoeft geen sapkuur aan te pas te komen!

Minidoelen.

Voor deze week ligt de focus op hetzelfde doel als vorige week: voldoende groenten eten. Werk stapje voor stapje naar minimaal 250 gram groenten per dag toe. Lukt dit al aardig en wil je er een nieuw doel bijnemen? Dan heb ik hier weer een paar goede opties. Blijf kleine stapjes zetten en ben niet bang om een stapje terug te doen!

– Ik begin de dag met 10 min beweging: yoga, HITT, hardlopen of een rondje wandelen
– Ik drink dagelijks 2 liter water
– Wanneer ik de keus heb kies ik altijd voor de trap/fiets
– Na het douchen spoel ik mijzelf af met koud water
– Ik gebruik dagelijks de ademhalingsoefening (inspiratie filmpje) om mijn immuunsysteem te reguleren

Module 7. Reinigen

Module 7.1 Laaggradige ontstekingen

E-boek Reinigen met de kracht van water

Inspiratie

Detoxen, Broodje gezond,
KRO-NCRV

Herstel het immuunsysteem, Ademhaling, Wim Hof Mini Class I

Snelcursus koud douchen, Wim Hof Mini Class II