15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.gidisacademy.nl 256 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

GIDI

Hoi! Dit ben ik, Gidi. Oprichtster van GIDI Coaching en Gidi’s academy.

In 2013 begon ik aan mijn avontuur op zoek naar balans. Daarvoor was ik een stil en verlegen meisje. Erg onzeker, kunnen we wel stellen. Ik had last van puistjes, infecties, menstruatieklachten, stemmingswisselingen, winterdepressies, hardnekkige darmproblemen en was enorm gevoelig voor de sferen en emoties in mijn omgeving. Ik zat alles behalve lekker in mijn vel.

Totdat ik leerde dat het ook anders kon. Ik veranderde mijn eetpatroon en leerde om goed voor mijzelf te zorgen, mijzelf te respecteren en te luisteren naar tekens van mijn lichaam. Ik kreeg weer energie om uit bed te komen, mijn huid werd rustiger en mijn darmen functioneerde weer optimaal! Ik kwam in een positieve stroomversnelling en dat voelt enorm goed.

Sindsdien heb ik niet stilgezeten en ben ik mijzelf blijven ontwikkelen. Ik ben mij sindsdien aan het verdiepen in natuurlijke en holistische gezondheid, ayurveda, Chinese medicine, het brein, darmklachten en slaapproblemen!

Sinds ik goed voor mijzelf zorg zit ik vol levenslust. En ondanks dat het leven zijn ups en downs kent, sta ik weer energiek en positief in het leven. Dat gun ik iedereen! Daarom startte ik in 2017 GIDI Coaching, waar ik de afgelopen drie jaar al mijn kennis deelde om ook andere te helpen. En nu werd het tijd voor de volgende stap. Al mijn kennis, tips en tools bundelen in een online leeromgeving. Zodat iedereen altijd en overal deze waardevolle kennis kan blijven toepassen. Een leven lang!

Ontdek mijn persoonlijke 1-op-1 traject op Gidicoaching.nl of start op deze online academy met het online BodyMaster programma! Een investering in je leven, is een investering voor het leven.

Veel liefs,

Gidi

 
DSC02339