15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.gidisacademy.nl 256 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

ONLINE ACADEMY

Klaar met de dieet cultuur? Creëer de leefstijl waar je van droomt!
Na wat jaren als persoonlijk coach weet ik dat de grootste oorzaak van klachten meestal in de basis ligt. Van eetbuien en overgewicht tot aan hormoon- en darmklachten. We leren de nieuwste hypes direct en duiken massaal in een hip dieet zonder blijvend resultaat. We leren niet wat het lichaam écht nodig heeft om zichzelf fit en gezond te houden! Daarom was het voor mij hoog tijd voor de volgende stap: GIDI’s Academy. Dé online plek waar je alles leert over een natuurlijke, gezonde leefstijl die je heel simpel een leven lang volhoud!
 
In de academie heb ik al mijn kennis, tips en trucjes voor een gezonde leefstijl gebundeld in fijne programma’s die jou stapje voor stapje helpen naar een gezond en gelukkig lichaam. En dat allemaal op jouw eigen manier en op je eigen tempo! Super handig, want jij kunt hier altijd en overal bij. Onbeperkt.
 
Kom terug in controle en wordt Master over je eigen lichaam.
Want meestal is een gezonde basis alles wat nodig is!
 

PROEF LES

GRATIS

Nieuwsgierig geworden? Ontdek de academy met een gratis proefles en ervaar zelf het gemak! Met deze proefles krijg je toegang tot één volledige les!

BODY MASTER

€190

Dit is jouw weg naar een gezonde leefstijl! In het BodyMaster programma leer je intuïtief eten, te luisteren naar je lichaam, bouw je aan een gezonde relatie met voeding, herstel je jouw darmen en immuunsysteem, breng je jouw hormonen en huid weer in balans en activeert je het zelf herstellend vermogen. Zodat je weer vol energie en lekker in je vel zit!

MIND MASTER

...

Comming soon.