15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.gidisacademy.nl 256 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

ONLINE ACADEMY

Klaar met diëten?
Van eetbuien en overgewicht tot aan hormoon- en darmklachten. We proberen de nieuwste hypes direct en duiken massaal in een hip dieet, maar telkens zonder blijvend resultaat. We leren namelijk niet wat het lichaam écht nodig heeft om fit en gezond te blijven! Daarom was het voor mij hoog tijd voor GIDI’s Academy. Dé online plek waar je alles leert over een natuurlijke, gezonde leefstijl op eigen kracht.
 
Op GIDI’s Academy heb ik al mijn kennis, tips en trucjes voor een gezonde leefstijl gebundeld in fijn programma’s die jou stapje voor stapje naar een gezond en gelukkig lichaam brengt. En dat allemaal op jouw eigen manier en op je eigen tempo! Super handig, want jij kunt hier altijd en overal bij. Onbeperkt.
 
Kom terug in controle en wordt Master over je eigen lichaam!
 

PROEF LES

GRATIS

Nieuwsgierig geworden? Ontdek de academy met een gratis proefles en ervaar zelf het gemak! Met deze proefles krijg je toegang tot één volledige les!

BODY MASTER

€190

In het BodyMaster programma leer je intuïtief eten, luisteren naar je lichaam, bouw je aan een gezonde relatie met voeding, herstel je jouw darmen en immuunsysteem, breng je jouw hormonen en huid weer in balans en activeer je het zelf herstellend vermogen. Zodat je weer vol energie en lekker in je vel zit!

MIND MASTER

...

Comming soon.